Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Bono per a universitaris de València

Els estudiants de la Universitat de València gaudissin a partir de setembre d’un bono especial. Aquesta nova tarifa oferirà a la població universitària la possibilitat d’adquirir el seu bo amb un 50% de descompte respecte a la tarifa del bo ordinari ara mateix  vigent. Els alumnes podran així estalviar en el seus viatges i acudir a les classes de forma més econòmica.

Els bons es podran utilitzar en tots els serveis de la línia, de dilluns a divendres. Els alumnes interessats en aquesta nova opció de mobilitat hauran d’acudir a les Oficines d’Atenció al Públic de Monbus a València amb la següent documentació:

  • Dues fotos mida  carnet.
  • Fotocòpia de la matrícula dels estudis a realtizar.
  • Nombre de compte  bancària on es vagi a domiciliar el cobrament  mensual.

Aquest nou servei que Monbus engegarà amb l’inici del nou curs permetrà que els estudiants d’Utiel, Sant Antoni i Requena, entre altres poblacions, puguin anar a la Universitat de València còmodament. Aquest trajecte farà parada en varis dels punts neuràlgics de la zona universitària com són l’Estació d’Autobusos de València, el Campus de Burjassot, el Campus de Blasco Ibáñez, la Politècnica Los Naranjos i  Magisteri.

Hi haurà un total de cinc expedicions diàries de dilluns a divendres amb sortides des d’Utiel a les 06:15h, 07:30h, 13:00h y 15:00h. De la mateixa forma, la tornada des de València es podrà realitzar a les 13:10h, 15:10h, 18:10h, 19:10h i 21:15h. Els horaris complets es poden consultar al següent enllaç.

Per a més informació, els usuaris poden dirigir-se a l’email info@monbus.es, per telèfon en el 982.29.29.00, o a través de les xarxes socials (FacebookTwitterG+ e Instagram).