Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus estrena rutes en el centre peninsular

Monbus iniciarà el proper 27 d'agost la seva activitat en la VAC-247, Aldeanueva del Camí (Càceres) - Madrid, que travessa el Sud de Castella i Lleó en el seu camí cap a la capital d'Espanya. L'estrena coincidirà amb un canvi de parada a Madrid, de l'Estació Sud de Méndez Álvaro al Intercambiador de Transports de Moncloa, que possibilitarà un estalvi de temps de 20 minuts.

La concessió contempla les següents rutes:

Ruta 1: Aldeanueva del Camino – Madrid

Ruta 2: Linares de Riofrío – Madrid

Ruta 3: Linares de Riofrío – Piedrahita

Ruta 4: El Barco de Ávila – Ávila

Ruta 5: Piedrahíta – Madrid (Directe)

Ruta 6: El Barco de Ávila – Piedrahita

Monbus iniciarà el seu servei concesional el 27 d’agost. No obstant això, els usuaris poden adquirir els seus bitllets en venda anticipada a través de la web.

Monbus té actiu el seu club de fidelització que permet als viatgers obtenir, previ registre, descomptes en bitllets, a més de premis i altres avantatges. Paral·lelament, l'empresa oferirà diferents descomptes a menors, gent gran, estudiants, militars sense graduació, pensionistes, per venda anticipada o abonaments per nombre de viatges, anada i tornada, persones amb mobilitat reduïda i grups.

Entreteniment a bord

Cinc vehicles s'incorporaran a la flota disponible per a la prestació d'aquest servei. Aquests moderns Man Lion's Coach portaran instal·lada la tecnologia més avançada del mercat, amb extraordinàries opcions d'entreteniment.

Les butaques tenen incorporades pantalles individuals amb diferents possibilitats de distraccions. Des de pel·lícules o sèries com seleccions audiovisuals principals, el sistema també convida a veure canals de televisió en directe o accedir a internet a través d'un navegador. A més, els usuaris podran omplir una enquesta de satisfacció.

Tota aquesta oferta està accessible del sistema Own Device en els dispositius electrònics particulars connectant-se a través de la WiFi d’alta qualitat que forma part de l’ampli equipament dels autocars.

Els busos disposen d’endolls individuals de 220v i USB en totes les places, llums de lectura, màquina de vending, cafetera, escalfa llets per a bebès i un bany.

Entres els elements de seguretat, compten amb sistema ESP o similar, assistent de frenada d’emergència, detector de fatiga, assistent de carril, control de creuer predictiu, detector de fum en el celler, cinturons de seguretat, sistema Isofix i desfibil.lador.