Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Seguretat Vial, un objectiu per a Monbus

En Monbus, parlar de Seguretat Vial és parlar d’una de les prioritats en constant revisió i actualització. Així doncs, tant per garantir la protecció de la salut dels empleats, com per oferir un transport segur als viatgers i resta d’usuaris de les vies, les principals empreses de Monbus compten amb la certificació UNE ISO 39001.

Aquesta credencial estableix els requisits necessaris per un Sistema de Gestió de la Seguretat Vial i recomana una sèrie de bones pràctiques que Monbus ha anat establint de manera organitzada i eficient

Gràcies a ella es cuiden aspectes tals com l'adequada qualificació, l’àmplia formació i experiència del personal i la seva preparació per respondre davant  possibles emergències. Un altre punt a tenir en compte atén a la sensibilització en el compliment de les normes de tràfic. A més, s'han de realitzar revisions exhaustives dels vehicles per garantir l'optimització de les condicions de circulació equipant, entre uns altres, els dispositius obligatoris de protecció.

Aquests aspectes representen tan sol unes pinzellades de les directrius recollides en la Política de Seguretat i que evidencien la importància que Monbus atorga a aquesta matèria.