Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Bus Exprés es reforça en Manresa y Olesa

Monbus engegarà a partir d'aquest dimecres 11 de juliol un important reforç del servei de transport de viatgers que connecta les localitats de Manresa i Olesa amb Barcelona. Aquesta actuació permetrà ampliar els serveis del Bus Exprés en aquestes dues línies.

La iniciativa respon a un compromís del Departament de Territori de la Generalitat per millorar un servei del que Monbus es va fer càrrec a la fi de 2016 amb uns condicionants funcionals, especialment d'horaris, obsolets i que no s'ajustaven a la realitat del tràfic. Així, es reforçaran aquestes dues rutes mitjançant la fórmula de Bus Exprés, amb la creació d'algunes noves expedicions i la reorganització d'unes altres.

Amb aquestes millores, els dos corredors ampliaran el seu nombre de expedicions directes: el Exprés e22 Manresa - Barcelona passa de 11 a 22 i el Exprés e23 Olesa-Barcelona de 9 a 12. Els serveis s’incrementen també els dissabtes, diumenges i festius, i igualment s’intensificaran durant el mes d’agost. Els horaris al complet es poden consultar al següent enllaç

L'operació implica la incorporació de quatre nous autobusos al servei, dos específics per a les línies exprés i dues més per a les línies per parades. Els vehicles nous són d'alta capacitat, marca Setra-Mercedes Benz, dels més còmodes, eficients, assegurances i fiables del mercat, i que compleixen la norma EURO VI i categoria C de respecte mediambiental. Dissenyats específicament per al servei interurbà, els nous vehicles disposen dels sistemes de seguretat activa: EBS, ABS, ESP, ASR, BAS, ROM i LAC, i compten amb avisador de canvi de carril, frenada autònoma en abastos, sistema d'inclinació per facilitar entrada i sistema de detecció i extinció automàtica d'incendis. Els busos són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, amb una plaça per a cadires de rodes i plataforma elevadora, i disposen de serveis de WIFI i premsa a bord.