Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Millores en les línies interurbanes de Ferrol

Els veïns de Ferrol ja gaudeixen dels nous serveis d’autobús de la ciutat, que inclouen millores en les freqüències i els horaris i un major nombre de parades. Aquests progressos vénen a satisfer una demanda creixent dels usuaris, especialment de les zones rurals.

Els canvis més significatius s’han produit a la línia que circula entre el Mercat de Sant Julià i Brión, que s’ omplirà per donar servei els veïns de Sant Cristobal i Sant Felipe. Al marge d’aquest nou final de línia també s’incorporen noves parades a Liñares, Martí, Vilasanche i Viladóniga.

A més, la línia Ferrol - Mandiá també sofrirà modificacions d’horaris com a conseqüència de la creació de la nova variant Ferrol - Mandiá - Serantes. Aquesta línia, que tindrà dues parades addicionals en Pazos i Serantes, operarà de dilluns a divendres en els següents horaris:

Anada: 07:00h, 07:15h, 11:30h, 15:00h y 19:30h

Tornada: 12:15h y 15:45h

Tots els nous horaris i parades es poden descarregar en el següent enllaç.

Per qualsevol consulta relacionada amb els serveis, els usuaris poden sol.licitar més informació per telèfon (982.29.29.00), correu electrònic (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (FacebookTwitterG+ e Instagram).