Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus obté el segell Calculo + Reduzco

El compromís de Monbus amb el medi ambient ha estat sempre molt ferm i per això, donada la seva activitat de transport de viatgers per carretera, la lluita contra el canvi climàtic ha estat sempre entre les seves prioritats. Fruit d'aquest compromís, Monbus porta ja diversos anys calculant les seves emissions de Gasos d'Efecte Hivernacle (la coneguda com a Petjada de Carboni) i treballant per reduir aquestes emissions, tot això a l'empara de la norma ISO 14064.

Com a resultat d'aquest continu esforç, 14 de les empreses adherides a Monbus acaben d'obtenir el segell Calculo + Reduzco, del Registre Nacional de Petjada de Carboni, promogut pel Ministeri de Medi Ambient. Aquesta distinció és un reconeixement, per part d'aquesta Administració, de la consecució d'una reducció objectiva de les emissions.

Després de diversos anys publicant les seves emissions a la web del Ministeri i duent a terme un pla de reducció mitjançant diverses mesures, com la renovació de la flota i el foment de la conducció eficient entre els seus empleats, Monbus obté una nova certificació que recolza la consecució dels seus objectius.

Amb tot, Monbus seguirà treballant per un aire més net amb nous plans de reducció d'emissions que seguiran mantenint vigent la seva lluita contra el Canvi Climàtic.