Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Cap a un transport de primer nivell

El president de Monbus, Raúl López, va aprofitar avui la seva intervenció en les Jornades de Contractació del Sector Públic organitzades per UGT Galícia per demanar una major sensibilitat de les administracions cap al sector del transport de viatgers en el marc de la nova llei de contractació pública.

Raúl López va participar al costat d'Elena Barba, Secretària de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Consellería de Facenda; Ángel Córdoba, president de APROSER, i Diego Giráldez, secretari del Sindicat de Seguretat de FeSMC-UGT, en una taula rodona que tenia per títol Llei de Contractes del Sector Públic, anàlisi dels agents socials.

La trobada, organitzada per la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum d'UGT Galícia (FeSMC-UGT) sota el títol Jornades de contractació en el sector públic, va tenir lloc en el Palau de Congressos i Exposicions de Galícia, a Santiago de Compostel·la, i va incloure una altra taula de debat encapçalada per Ethel Vázquez, conselleira d'Infraestructures i Vivenda.

En la seva intervenció, Raúl López va emfatitzar sobre els riscos intrínsecs al sector del transport i va defensar la necessitat que existeixin empreses sòlides, ja siguin petites o grans, però que ofereixin serveis de qualitat.

Així mateix, el dirigent va denunciar que l'escenari de crisi econòmica dels últims anys va portar amb si una precarització del sector que “va portar a empreses petites o sense possibilitats a assumir concessions tremendament difícils solament per la necessitat de seguir al mercat”.

Va demandar sensibilització per part de l'Administració per aconseguir un transport de primer nivell i alhora econòmic per als usuaris, la qual cosa s'ha d'aconseguir a través de la realització de concursos públics que protegeixin també els interessos de les empreses.