Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Un Sant Fermí en gran amb Monbus

Pamplona es prepara per els seus dies grans. Del 6 al 14 juliol, la capital es corvertirà en el focus d'atenció amb la celebració de les festes de Sant Fermí. El txupinazo donarà el tret de sortida a 9 dies de gresca sense interrupció que milers de persones ja esperen amb impaciència.

Per a aquesta gran cita, Monbus reforçarà els seus serveis regulars des d'orígens com Barcelona SantsBarcelona NordLleida, Tarragona o Salou per mobilitzar els viatgers que vulguin gaudir dels tancaments, la música i la resta d'activitats programades. Equipats amb còmodes i àmplies butaques, endolls de corrent i USB individuals, internet Wi-Fi gratuïta, llums de lectura, reposapeus regulables i la més avançada tecnologia en matèria de seguretat,els moderns autobusos de la flota de Monbus  arribaran directes a Pamplona per amarar de l'esperit sanferminero.

Més enllà de les celebracions, Monbus continuarà promovent la campanya “Pamplona lliure d’agressions sexistas / Eraso sexistarik gabe, Iruña aske” , impulsada per l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pamplona dins el III Pla d’Igualtat del consistori municipal. Aquesta iniciativa té com a objectiu fer de Pamplona una ciutat segura i lliure de violència, alhora que incentiva la resposta ciutadana de rebuig i la denúncia activa davant de qualsevol tipus d’agressió sexista. La campanya, que a nivell audiovisual inclou un cartell especial i un vídeo promocional, serà difosa tant a través de les xarxes socials de Monbus com en els propis autobusos i a les taquilles.

Així mateix, durant els propers dies Monbus posarà en marxa un concurs a través de les seves  xarxes socials (Facebook, Twitter, G+ e Instagram) en els qual els usuaris tindran l’oportunitat d’aconseguir viatges d’anada i tornada a Pamplona per poder gaudir de les festes a lo gran.