Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus a la Jornada Catalana de la Mobilitat

El Campus Motor Ainoa acollirà els dies 6 i 7 de juny la catorzena edició de la Jornada Catalana de la Mobilitat, un esdeveniment organitzat per l’ Asociacció de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) en col.laboració amb el Consell Comarcal de l’Anoia. Com a part del sector, Monbus estarà present en aquest esdeveniment, en el qual és patrocinador destacat, amb una representació dels millors vehicles de la seva flota.

Hispano Igualadina, pertanyent al grup Monbus, porta des de  1916 formant part de la vertebració i el desemvolupament de Catalunya, connectant a l’actualitat més de 300 poblacions de tot el territori català i de la veïna Andorra. És per això que aquesta jornada és una cita obligada per conèixer de primera mà l’escenari de futur que s’obre a Catalunya amb l’arribada del bus autònom i el seu ús en el transport públic. Temes com la seguretat, la legalitat, els canvis urbanístics i paisatgístics dels municipis i la transformació del model o la cultura de la mobilitat han de ser objecte de debat al costat d'altres moltes qüestions que arriben de la mà d'aquest nou mode de transport.

A més, Monbus participarà activament en la mobilitat de tots els assistents tant en la seva arribada al recinte com en el trasllat a les activitats paral·leles que, al final del primer dia de sessions i conferències, se celebraran al Parc Motor de la instal·lació.

Les novetats més destacades en aquesta ocasió tindran a veure amb l’exposició d’un autobús autònom per primera vegada al territori i la presentació de la primera iniciativa que podria acostar el vehicle autònom i el seu ús en el transport públic als municipis catalans a partir d’aquest setembre.