Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus estrena el servei Platja Exprés

Aquest estiu, els veïns del Prat de Llobregat podran gaudir de la platja sense preocupacions pel trànsit o per l'aparcament, ja que el seu mitjà de transport ideal per arribar a la vora de la mar serà l'autobús. A partir d'aquest proper dissabte 2 de juny, Monbus posarà en marxa un servei especial denominat Platja Exprés que connectarà el centre urbà amb l'arenal de la localitat.

El servei funcionarà dissabtes, diumenges i festius durant els mesos de juny, juliol i agost. Amb una freqüència de 30 minuts, aquesta nova línia circularà des de primera hora del matí fins que caigui el capvespre. La primera sortida des de El Prat es produirà a les 9:05 hores i l’última a les 20:35 hores. Per la seva banda, les sortides des de la zona de platja començaran a operar a partir de les 09:35 hores i tindran com a últim servei el de les 21:05 hores, perquè així tots els usuaris puguin aprofitar els últims raigs de sol del dia.

Els horaris complets d’aquest nou servei es poden consultar en el següent enllaç.

Per a qualsevol consulta relacionada amb la posada en marxa del nou servei, els usuaris poden sol.licitar més informació per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, G+ e Instagram).