Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Grans prestacions per al millor servei

Oferir als seus viatgers una agradable experiència de viatge és per Monbus un propòsit fonamental. Amb aquest objectiu, ha anat introduint una sèrie de millores amb les que modernitzar la seva flota i col·locar-la a l'altura dels nous temps.

El Setra Sèrie 5, el Mercedes Tourismo i el Mercedes amb carrosseria I6 o Touring són els vehicles més avançats de Monbus i compten amb la millor tecnologia del mercat en seguretat i confort. Aquests autobusos encapçalen la renovació d'autocars que Monbus porta a terme de forma permanent.

Els avenços en la modernització dels vehicles han començat per una de les parts principals, en la qual els viatgers  passen la major part dels seus trajectes: les butaques. Entapissades en moqueta i pell, compten amb respatller reclinable, reposabraços central i al passadís, reposapeus regulable, capçal encoixinat, cinturons de seguretat, revister i tauleta a la part posterior i a més permeten el desplaçament lateral cap al passadís.

Els compartiments individuals estan també equipats amb llums de lectura, preses de usb i de 220v amb el qual poder carregar un ordinador portàtil i espai per l’equipatge de mà. Les llunes dobles i extratintades donen un extra de privacitat i possibiliten una millor climatització.

A nivell d'entreteniment, els viatgers gaudeixen de Wi-Fi d'alta velocitat i de la tecnologia Own Device que els permet connectar-se a un centre multimèdia per veure pel·lícules, sèries o escoltar música. A aquesta plataforma poden accedir directament a través de les pantalles situades darrere de les butaques o amb els seus propis dispositius mòbils sense fils.

Totes aquestes característiques són valorades molt positivament pels usuaris en les enquestes de quealitat que monbus posa a la seva disposició. Els qüestionaris apareixen de forma automàtica quan el viatger es connecta a la xarxa wifi d'autobús i es poden realitzar també a través de la pàgina web. Una altra eina utilitzada per analitzar el servei són les xarxes socials, on  Facebook, Twitter e Instagram són els perfils més seguits. En base a les respostes i comentaris rebuts, Monbus obté una valoració que li permet identificar les seves àrees de millora.

Un viatge més segur

Només els passatgers és beneficien de les últimes prestacions en benestar i confort. Aquesta sèrie de millores també afecten el personal de Monbus, que cada dia té a la seva disposició més mecanismes per fer un viatge més segur.

Per la seva comoditat durant el trajecte, la butaca del conductor és totalment regulable i climatitzada. Així mateix, les càmeres de visió frontal i del darrere o la de celler l’ ajuden a mantenir el control sobre lo que passa dins i fora de l’autobús..

Tècnicament, la gran majoria de vehicles ja tenen la caixa de canvis automatitzada i porten un sistema d’assistent de carril, d’atenció de fatiga i assistent de frenada. En il.luminació, els autobusos utilitzen el sistema bixenon, que evita el cansament de nit i té una  major visió de la carretera.

En el futur, la millora del sistema Isofix, que actualment ja possibilita la connexió de cadires infantils, permetrà pròximament comptar amb alçadors per a nens integrats en la pròpia butaca. A més, s’implementarà l’ E-Rescue, un sistema de gran utilitat que habilita el seient per a ser utilitzat  com a llitera pels sanitaris en cas d’accident. En l’apartat tecnològic, una altra de les pròximes novetats haurà de veure amb la possibilitat  que tots els usuaris tinguin en els seus dispositius el pas per parada dels autobusos, que en l'actualitat només està desplegat en algunes zones. Tot suma per poder oferir un major confort i seguretat abans, durant i després del viatge.