Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus arriba al centre de La Corunya

Monbus amplia els seus serveis a la Corunya amb l'arribada al centre de la ciutat. A partir del proper dilluns 28 de maig, les línies entre La Corunya - Ordes - Santiago i La Corunya - Ordes tindran nous punts per a la pujada i baixada de viatgers.

A majors de la que ja existia a l’Estació d’Autobusos s’establiran noves parades a Costa Palloza, Plaça d'Ourense i Entrejardines.

Monbus aposta d'aquesta manera per oferir una millor connexió entre l'àrea metropolitana i el casc urbà. Ara, els usuaris de llocs com Sigüeiro, Carral, Alvedro o Vilaboa podran arribar fins al centre d'una tirada i sense haver de fer cap tipus de transbordament.

Així, les línies que arriben a la ciutat herculina tindran la seva primera parada l’exterior de l’Estació, a Alfonso Molina, per passar després per Costa Palloza, Plaça d'Ourense i acabar el seu trajecte en Entrejardines.

En el sentit contrari, el punt de partida de les línies que surtin de la ciutat cap a l'àrea metropolitana serà la parada de Entrejardines. A continuació passaran per Costa Palloza i, sense parar a Plaça d'Ourense, arribaran fins a l'interior del recinte de l'Estació d'Autobusos.

Els horaris d’aquesta concesió es pot descarregar en el següent enllaç.

Qualsevol usuari que necessiti utilitzar els serveis de la companyia, pot sol.licitar la informació per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, G+ e Instagram).