Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Vibasa amplia la seva oferta de serveis de transport de viatgers amb la línia Extremadura - Salamanca - Barcelona.

Monbus, a través de Vibasa, incrementa els seus serveis de transport de viatgers per carretera en trajectes de llarga distància per Espanya amb la compra de la concessió Extremadura - Salamanca - Barcelona a l'empresa Renfe - Íñigo. Aquesta societat va ser constituïda entre Renfe i Sebastián Íñigo Madera en 1978. Des de llavors, ha contribuït a resoldre la demanda de mobilitat dels usuaris entre La Moraleja, Còria, Salamanca, Sòria, Saragossa i Barcelona

La ruta Salamanca - Barcelona (també en sentit invers, Barcelona - Salamanca), es realitza de dilluns a divendres, amb punts de pas per Aranda de Duero, Sòria, Saragossa i Lleida. A més, tots els diumenges surt una expedició de Salamanca amb destinació a Barcelona amb idèntics punts de pas. 

El servei Coria - Salamanca es realitza els dies laborables, de dilluns a divendres i els diumenges durant el curs escolar. Aquesta línia enllaça Coria i Salamanca donant servei en el seu recorregut a municipis de Càceres i Salamanca. 

De dilluns a dissabtes la ruta La Moraleja -Barcelona, en sentit contrari Barcelona - La Moraleja, atén als usuaris amb destinació o origen a Salamanca, Aranda de Duero, Sòria i Saragossa.

La línia Extremadura - Barcelona, ve, per tant, a complementar els serveis de transport que prestava Vibasa a la zona nord d'Espanya, establint connexions d'autobús entre Galícia, Catalunya i País Basc. Aquí venda online i preus. Ja des de els seus inicis, Vibasa ha tingut com a principal objectiu oferir un servei de transport de màxima qualitat, pensant sempre en satisfer les necessitats dels seus usuaris. Gràcies en bona part a una flota de vehicles amb una edat mitjana d'entre 2 i 4 anys equipats amb els més moderns sistemes de seguretat i confort, Vibasa s'ha anat consolidant com una de les empreses líder en el sector del transport de viatgers en trajectes de llarga distància per Espanya. 

Des d'avui 1 d'octubre, els usuaris de la línia Extremadura - Barcelona podran comprar els seus bitllets a través del web de Monbus i gaudir de manera immediata d'una disminució en les despeses de gestió que venien afrontant, que passaran dels 2,54 € que es pagaven a l'antiga web de Renfe Iñigo, a la tarifa habitual de Vibasa situada en els 0,75 €.

 

 


 

 

Barcelona