Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus celebra el Dia de les Lletres Gallegues

El proper 17 de maig, Galícia ret homenatge a la seva cultura literària amb la celebració del Dia de les Lletres Gallegues. Monbus se sumarà aquest any a la commemoració d'aquesta jornada tan especial i ho farà amb la publicació d'un conte de l'autora homenatjada, María Victòria Moreno, titulat Querida Avoa, escrit per a la col·lecció 'Contos do Castromil'.

Querida Avoa narra en primera persona els viatges que feia Sabela amb autobús per anar al seu poble, Vilariño, a visitar la seva àvia, Maria do Casal. El conte estarà accessible a tots els usuaris que vulguin descarregar-ho a través del següent enllaç.

Des del propi dia 17 i durant tot el mes, Monbus omplirà els seus autobusos i les estacions de Lugo, Ourense, Santiago i Pontevedra amb cartells en honor a l'autora. A més, s'obsequiarà als viatgers amb uns punts de llibre especials dissenyats per a l'ocasió amb el lema Bitllets per viaxar, per fuxir, per volar, per somiar..., amb els quals es podrà accedir també a la descàrrega del conte en els dispositius mòbils a través d'un codi QR.

Querida Avoa va ser un dels relats protagonistes de la col·lecció 'Contos do Castromil'. Als anys 90, aquesta empresa d'autocars que més tard passaria a formar part de Monbus, va posar en marxa una campanya amb la qual va donar nom d'il·lustres personalitats gallegues als seus vehicles (Rosalía de Castro, Otero Pedrayo, Castelao...) i amb la que va repartir aquestes publicacions especials en cada trajecte a tots els seus viatgers.

Aquesta col·lecció de 30 textos curts originals d'autors gallecs, iniciativa de l'Associació de Funcionaris per a la Normalització Lingüística, va comptar amb el patrocini de la Xunta de Galícia. Editats per “Ir Indo”, es van distribuir un total de 450.000 exemplars entre els anys 1992 i 1994.