Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Modificació de línies a la Ascensió

Santiago de Compostela es prepara per celebrar les Festes de l’Ascensión. Del 9 al 13 de maig, la capital de Galícia es vesteix de gala per celebrar amb magneficiència cincs dies carregats de celebracions.

El dia 10 serà el dia gran, lAscenció. La ciutat deixarà a un costat la seva activitat diària per ficar-se de ple en les celebracions aprofitant el dia festiu. Els serveis de transport també es veuran afectats per aquestes circunstàncies especials i per aquest motiu deixaran de circular durant aquest dia, en ambdós sentits, les següents línies:

• Carrer de la Rosa - Bertamiráns

• Carrer de la Rosa - Sigüeiro

• Santiago - Moraña

• Pontevea - Santiago

• Luou - Santiago

• Cambados - Santiago (expedició de les 06:20h)

Per la seva  banda, els serveis de funcionaris des de La Coruña, Ferrol, Betanzos, Ourense i Vigo quedaran també suprimits. En el cas de Pontevedra, el servei quedarà cobert per l’expedició Vigo-Coruña de les 06:15 hores, que realitzarà parades habituals de funcionaris.

Les activitats culturals, musicals i teatrals es succeiran per tota la ciutat durant els propers dies. El cartell de grans actuacions estarà  encapçalat per Iván Ferreiro i Delaporte. Aquest concert així com a la majoria de la programació festiva serà, en general, d’accés lliure.