Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Servei especial a les Fires de Sant Isidre

El pròxim 11 de maig arrenquen les Fires de Sant Isidre en Talavera de la Reina. Fins al dia 15 de maig, seran cinc dies de festa durant els que Urbans de Talavera habilitarà un servei especial nocturn totalment gratuït perquè els talaveranos puguin desplaçar-se amb total comoditat i gaudir així de les celebracions de la ciutat.

La parada de Verja de Prado, situada molt a prop del recinte firal, serà el punt comú per a les sortides i també  les arribades des de Patrocinio, Talavera La Nueva, Gamonal, Barri de Santa Maria i Plaza d’Espanya.

Els trasllats nocturns començaran a operar a partir de les 22:30 hores i es prolongaran, en alguns casos, fins a les 02: 00h. Els horaris complets poden consultar-se al següent enllaç.

Pel que fa als activitats, seran Efecto Pasillo, Siempre Así, Rock&Roll Star, Rozalén y León Martínez els que posin la nota musical en l’ambient de la Plaça de la Comarca. Per la seva banda a l’Escenari Jove els protagonistes durant els dies de festa seran Lobos Negros, Rulo y la Contrabanda, Barón Rojo y Javi Reina & Carlos Jean.

A més, la zona de les casetes, els plans teatrals i culturals o l'espai infantil dedicat als més petits completaran l'oferta lúdica d'una celebració que atraurà a visitants de tota la comarca.