Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus col·labora amb l'AECC de Talavera

L'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Talavera celebra aquest cap de setmana el seu sopar anual benèfic. Els Jardins Camotal seran el punt de trobada aquest dissabte a partir de les 20:30 hores per a tots aquells que vulguin col·laborar amb un projecte que treballa dia a dia per millorar la qualitat de vida de les persones malaltes i les seves famílies.

Monbus ha volgut posar també el seu granet de sorra i els Urbans de Talavera oferiran als assistents un autobús gratuït amb el qual desplaçar-se fins al punt en què tindrà lloc la reunió. Per a tots els que vulguin acudir a la cita utilitzant aquest mitjà de transport, la sortida està prevista a les 20:00 hores des de la Plaça d'Espanya.

Els interessats a unir-se a aquest esdeveniment solidari podran retirar la seva entrada (30 € per a adults, 12 € per a nens) a la seu de l'AECC de la Plaça de Joan Herrera o contactar a través del telèfon 925.816.648 i el correu electrònic talavera@aecc.es.