Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Més parades exprés entre Igualada i Barcelona

Monbus ha activat una nova capçalera per al recorregut de la línia e5 del bus exprés que connecta Igualada i Barcelona. Concretament, aquest nou emplaçament s'habilitarà als habitatges de “Punto Blanco” i passarà a convertir-se, al mateix temps, en l'inici i final de trajecte del servei.

Es tracta d’una iniciativa promoguda per el Ajuntament d’Igualada. En la posada en marxa han participat tant el propi consistori, com Monbus i la Direcció General de Transports de la Generalitat, titular del servei. En un acte davant dels mitjans, l’alcalde igualadí Marc Castells ha presentat públicament l'ampliació del servei al costat de Cleto Vázquez, responsable de la delegació de Monbus a Catalunya.

D’aquesta manera, el recorregut de la línia s ’augmenta en més de 1,5 quilòmetres, sense afectar directament als horaris establerts actualment ja que existeix un marge dins dels temps establerts per sortir i arribar a la ciutat. En els seus primers dies de funcionament, els usuaris han recolzat de sobra l’estrena de la nova capçalera.