Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Modificació de línies a la Setmana Santa

S’apropa la Setmana Santa! És temps de descansar i gaudir d’unes merescudes vacances que mai venen malament. A l’hora de viatjar amb Monbus, hem de tenir en compte que alguns dels serveis es veuran afectats per les festivitats.

Les línies nacionals de Vibasa que parteixen des de Galicia augmentaran les seves expedicions per poder oferir connexions diàries els diferents destins disponibles. Aquesta programació especial es prolongarà fins el pròxim 2 d’abril.

En tota la comunitat gallega, les línies comarcals circularan amb horari de festiu durant el dijous 29 i el divendres 30 ( Dijous Sant i Divendres Sant). D’altra banda es recorda els usuaris que els horaris referents al període lectiu no estaran vigents durant la Setmana Santa.

Zona mediterrània

En el cas de Catalunya, els dies de festa són el divendres 30 de març i el dilluns 2 d’abril (Dilluns de Pasqua) pel que durant aquests dies els autobusos circularan segons els horaris de festiu.

A la Comunitat Valenciana també haurà modificacions. El dijous29, tots els serveis amb sortida i arribada a València es realitzaran amb el seu horari habitual, encara que hi haurà expedicions que es suprimiran:

• Albacete - Requena (08:45h i 16:45h)

• Requena - Albacete (10:45h)

• Requena - Casa Ibañez (18:45)

El divendres 30 ni hi haurà servei i el diumenge 1 d’abril l’activitat es reduirà a les següents línies:

• València - Tomelloso (anada a les 09:30h, tornada a les 15:15h)

• València - Cuenca (anada a les 11:45h, tornada a les 16:30h)

Els serveis recuperaran la seva activitat normal el dilluns 2, a excepció de la ruta Ayora - Requena - València, que aquest dia es realitzarà amb horari de diumenge (anada a les 17:15h, tornada a les 19:45h).

Castella i La Manxa

Les línies de la regió manxega tindran afectacions. Tant el dijous 29 com el divendras 30 sortiran d’Albacete les següents expedicions:

• Albacete - Villarrobledo (anada a les 6:00h i 18:00h, tornada  a les 8:00h i 20:00h)

• Albacete - Hellín (anada a les 6:40h, 13:10h i 20:40h; tornada a les 8:30h, 13:10h i 22:10h)

• Albacete - Cuenca (sortida a les 18:15h).

A majors, el propi dijous haurà servei també entre Villanueva dels Infants - Albacete - València (l’anada passa per Albacete a les 10:10h, la tornada passa a les 16:15h) i entre Albacete - València (anada a les 13:30h, tornada a les 16:45h).

Finalment, les sortides des de Cuenca també es reduiran en aquestes dates. Des de el municipi conquese sortirà el dijous una expedició cap a València (8:30h) i una altra cap a Albacete (16:15h). Aquest últim servei cap a la localitat d’Albacete serà l’únic disponible el divendres amb el mateix horari.