Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

L’Atlètic de Madrid viatja amb Monbus

L’Atlètic de Madrid no viatja sol. En els seus partits lluny del Wanda Metropolità,el conjunt “colchonero”, té des d’aquesta campanya un inseparable company de viatge. Monbus serà el autobús oficial de l’equip per les pròximes cinc campanyes i portarà els vermellons a la recerca de la victòria ens els diferents estadis que visiti durant la temporada.

Els jugadors i cos tècnic gaudeixen d’un espectacular SETRA S517HDH de 46 places, equipat amb els elements de confort i seguretat més avançats del mercat.

Perquè  l’única preocupació dels jugadors sigui pensar en el partit, el vehicle compta amb totes les comoditats. Cada jugador té a la seva disposició seients de pell reclinables i amb desplaçament lateral, així com preses de corrent i USB a cada plaça.A més a més, el sistema de entreteniment individual li permet amenitzar el viatge de forma personalitzada amb pantalles situades en els respatllers de les butaques. Aquesta plataforma multimèdia està igualment accessible a través dels seus propis dispositius electrònics  (smartphones, tablets, etc.) mitjaçant el sistema Own Device.

Cobert amb un esplèndid sostre panoràmic, l’autobús disposa també de dues taules a la part posterior, quatre monitors de televisió, connexió WiFi, cafeteres, refrigeradors, microones i un ampli bany perquè els jugadors se sentin com a a casa.

A la vanguardia en seguretat

A marge d’estar a l’última en entreteniment i confort, el vehicle compta amb els últims avenços en matèria de seguretat.

El sòl és antilliscant i les portes tenen vores sensibles anti-atrapaments. Així mateix, les vies d’entrada l’autobús estan equipades amb un sistema de bloqueig que impedeix el rodatge del vehicle en cas d’estar obertes. La farmaciola i unitat de desfribil.lació serveixen com a elements de resposta davant qualsevol emergència.

D’altra banda, entre els diferents sistemes d’avis incorporats destaquen el de fatiga del conductor, el de sortida involuntària de carril i el de col.lisió per abast. Aquest últim conegut com sistema de seguretat ABA3, redueix la velocitat davant d’un altre vehicle que va davant i manté automàticament la velocitat darrera d’aquest vehicle.

El control de velocitat Tempomat intel.ligent, davant la càmara de visió frontal i marxa enrere amb sensor d’aparcament, el sensor de pluja i de llum, el sistema de frenada electrònic EBS, control d’estabilitat ESP, control de traccció ASR i el sistema de protecció contra incendis  FOGMAKER el motor complementen unes característiques de luxe a l’altura dels estels vermellons.