Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Els luguenses, molt satisfets amb el transport urbà de la ciutat

La Federació d'Associacions de Veïns de Lugo ha elaborat una enquesta, realitzada per l'empresa Temosnet Consulting, per avaluar el nivell de satisfacció dels usuaris amb el servei de transport urbà de la ciutat, ofert per Monbus. La sensació entre els usuaris enquestats és de satisfacció, puntuant el servei de transport urbà amb un 7'23 sobre 10. Entre els factors més valorats pels passatgers destaquen l'amabilitat dels conductors i la neteja dels autocars, així com la temperatura i mobiliari dels mateixos. 

Les dades que llança aquest qüestionari mostren que el 75% dels enquestats es declaren usuaris habituals del transport urbà de Lugo. D'aquests, gairebé el 60% fa servir aquest servei per desplaçar-se de casa al centre de treball o estudis i al inrevés. Pel que fa al tipus de passatger, el 43'5% viatja amb bitllet ordinari, davant del 41'7% que ho fa amb bo transport, sent el 5% pensionistes o persones de la tercera edat, i el 4'3%, universitaris. 

Les línies més utilitzades pels veïns de Lugo entre l'oferta de transport urbà són la línia 7, que realitza el trajecte entre As Gándaras i el Campus Universitari; la 9A, que connecta el Polígon Industrial d'O Ceao amb Praza do Rei i Sant Roc; i la línia 1, que vertebra la ciutat, sortint del Campus Universitari i amb destinació a A Piringalla. 

Per elaborar aquesta enquesta, realitzada a l'abril de 2014, des de Temosnet Consulting elaborar una mostra poblacional de 500 persones entre els habitants de la ciutat. Els resultats s'han fet públics la segona setmana de juliol de 2014, coincidint amb una enquesta de l'INE que revela que l'ús de l'autobús ha augmentat a Galícia un 2'2% respecte a 2013.