Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Ampliació dels horaris entre Lugo i Vigo

A partir del proper dilluns 26 de febrer, la línia que connecta Lugo i Vigo incrementarà les seves freqüències els divendres i els diumenges. Així ha quedat fixat després de l'última actualització del Pla de Transports de Viatgers per Carretera establert per la Xunta de Galícia.

Tant els divendres com els diumenges, des de la ciutat emmurallada sortirà un autobús a les 15:15h i un altre a les 19:05h. De la mateixa manera, en aquests mateixos dies des de la urbs viguesa sortirà una expedició a les 15:15h i un  altre a les 18:15h.

Referent a la mateixa concessió, la línia que va de Lugo a Pontevedra passant per Lalín i Vilatuxe ha patit algunes variacions d'horaris.

Una altre de les novetats importants es refereix a la línia Lalín - Vilatuxe - Pontevedra, ja que també s’han ampliat les freqüències per  començar a operar a partir de les 07:30h.

Els nous horaris d'aquesta concessió es poden descarregar en els següents enllaços:

Sortides des de Lugo

• Sortides des de Lalín

Qualsevol usuari que precisi utilitzar els serveis de la companyia, poden sol.licitar l’informació per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, G+ e Instagram).