Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

La Xunta actualitza el Pla de Transport

L’actualització del Pla de Transports de Viatgers per Carretera establert per la Xunta de Galícia porta per a Monbus modificacions de parades, horaris i tarifes dels serveis de les concessions XG516 i XG517.

L’informació de la concessió XG516 (Lugo - Lalín - Pontevedra - Vigo, amb annexes) ja está disponible a les següents línies:

• Lugo - Lalín - Silleda - Pontevedra

• Lugo - Lalín - Vilatuxe - Pontevedra - Vigo

• Lugo - Lalín - Vilatuxe - Pontevedra

• Lugo - Monterroso

• Lalín - Forcarei - Pontevedra

*Es poden descarregar tots els horaris d’aquesta concessió en el sigüent enllaç.

Pel que fa a la concessió XG517 (A Coruña - Santiago de Compostela - Pontevedra - Vigo - Fisterra, amb annexes), les noves dades s’aniran actualitzant progressivament i notificant a través de la pàgina web i les xarxes socials. Mentres tant, continuaran vigent l’informació mostrada a la web.

Qualsevol usuari que precisi utilitzar els serveis de la companyia, poden sol.licitar l’informació per telèfon (982.29.29.00), email (info@monbus.es) o a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, G+ e Instagram).

Disculpin les molèsties ocasionades.