Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

La seguritat, el més important per Monbus

La base de qualsevol organització és el seu capital humà. Aquesta és la raó per la qual Monbus vol ser un bon lloc on les persones puguin desenvolupar una carrera professional però, sobretot, on puguin fer-ho de forma segura.

La prevenció d'accidents i la protecció de la salut dels seus treballadors són dos dels objectius prioritaris que Monbus té integrats en la seva gestió. Així, des de l'any 2011, manté en vigor els seus certificats segons l'estàndard OHSAS 18001:2007, de Seguritat i Salut Laboral. Aquesta certificació avala el total compliment de la legislació vigent de prevenció de riscos laborals, l'adequada gestió dels riscos als quals poden estar exposats els treballadors, així com el foment de bones pràctiques entre el persona.

En permanent revisió

En el seu constant esforç en matèria de seguretat, Monbus forma e informa al seu personal sobre els riscos als quals pot estar exposat, les mesures preventives que han d'aplicar i els plans d'emergència. Així mateix, també proporciona als seus treballadors els equips de protecció imprescindibles per a aquells riscos que no es poden evitar mentre garanteix la preceptiva vigilància de la seva salut i la participació en les decisions que li pertoquen respecte a la seva seguretat.

Al seu torn, les instal·lacions i la flota de vehicles de Monbus és revisen periòdicament per confirmar el seu bon estat. Tots ells disposen igualment dels dispositius de protecció necessaris, i l’ informació i senyalització segons la normativa aplicable, així com dels mitjans per contenir emergències i realitzar primers auxilis en cas de ser necessari.

A més a més, amb la recent ampliació del seu compromís amb la Responsabilitat Social, Monbus té l’intenció de potenciar la motivació del personal, posant en marxa accions que fomentin l’igualtat d'oportunitats, el desenvolupament professional i la conciliació