Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus obté el certificat IQNet SR 10

Des de els seus inicis, Monbus ha estat promovent la generació de riquesa, ocupació i treballant per oferir serveis segurs i de qualitat. A més a més, ha pres mesures per afavorir la protecció del medi ambient i de la salut dels seus empleats.

Aquests compromisos s’han vist afermats durant el 2017 el incloure en  la seva política els principis de Responsabilitat Social Empresarial. Amb això, Monbus tindrà encara més en compte les possibles consequències socials que pugui comportar la seva activitat   sobre els treballadors, usuaris, Administracció Pública i la societat en general. L’objectiu és aconseguir el benefici mutu amb tots els grups d’ interès, i fomentar un ambient gloval favorable per obtenir un desemvolupament sostenible i responsable.

Fins a 20 de les empreses adherides a Monbus, van obtenir la certificació de la seva gestió segons la norma “IQNet SR 10 Sistemes de Gestió de la Responsabilitat Social”. A partir d’aquest punt, es planteja continuar treballant a la promoció d’aquests principis mitjançant accions com:

·    La vigilància en el compliment del Codi  de Conducta, que inclou  les normes de comportament a complir en totes les empreses,  basades en els principis de transparència, legalitat y respecte els drets humans, entre altres.

·    La participació en activitats de promoció social i desemvolupament local.

·    La millora en les condicions ambientals i laborals a les empreses adscrites  a Monbus.

·    L’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides, així com el compliment dels seus principis de Responsabilitat  Social.