Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Serveis especials de Monbus per el Carnestolte

El Carnestoltes s’apropen i una vegada més Monbus realitzarà serveis especials per cubrir les festes a Xinzo i Verín. La compra dels bitllets ja està disponible a les guixetes gràcies a la venda anticipada. D’aquesta forma, els usuaris  podran evitar les cues  que es formen al comprar els bitllets el mateix dia de l’esdeveniment. Els serveis són:

- 8 de febrer: “Xoves de Comadres” Ourense (Estació d'Autobusos i Parc de San Lazaro) - Verín directe.

La sortida d’aquesta expedició especial es realitza a les 22:00h des de l’Estació d’Autobusos d’Ourense i el Parc “San Lázaro”. Per tornar el dia 9 de febrer, els usuaris disposaran de freqüents sortides a partir de les 04:30h.

- 10 de febrer: “EntroidoBus”  Ourense - Allariz -  Xinzo de Limia.

El 10 de febrer, a més dels serveis habituals amb sortida de l'Estació d'Autobusos d'Ourense amb parada a Allariz i destí Xinzo de Limia, Monbus afegirà una sortida especial a les 23:00. D’altre banda,  les sortides per el trajecte de tornada Xinzo - Allariz - Ourense el diumenge 11 tindran lloc a partir de les 04:00h.

Monbus tambè ofereix la possibilitat de viatjar a Verín o Xinzo des de qualsevol altre punt, gràcies al lloguer de vehícles amb conductor i sense conductor, integrant les tres opcions de transport en funció de les necessitats específiques dels viatgers.