Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

¡Benvinguts a la nova web de Monbus!

Després d'intensos mesos de treball, veu la llum el nou portal web corporatiu de Monbus. Es tracta d'un projecte ambiciós que ha comptat amb la participació d'especialistes en el sector, tant a nivell de programació com de disseny i contingut.

El nou portal tracta de conjugar la creativitat i modernitat amb la usabilitat i la fiabilitat. A grans trets l'estructura del lloc web es pot dividir en les tres principals línies de negoci de l'empresa:

   – Venda online de bitllets d’autobús i catamarà (serveis de Transport Regular).
   – Lloguer d’autocars i automòbils d’alta gamma amb conductor (serveis de Transport Discrecional).
   – Lloguer de vehicles a llarg termini i a curt termini sense conductor (serveis de Renting).

Perquè puguis navegar fàcilment per la web les tres àrees de negoci tindran un accés directe des de qualsevol part del portal.

VENDA ONLINE DE BITLLETS

El procés de posada en marxa de la venda de bitllets estarà dividit en dues fases:

1ª- En la primera, els usuaris podran comprar bitllets a través d’internet per les línies de llarg recorregut per Espanya de l’empresa Vibasa i també per el catamarà de la Ribeira Sacra (Galícia) gestionat per Viajes Hemisferios.

2ª- En una segona fase, ja serà possible comprar a través del web la totalitat de serveis de transport regular de viatgers oferts per Monbus. Paral·lelament, s'aniran tancant les actuals pàgines web (com per exemple, la de Vibasa, Viatges Hemisferis, La Hispano Igualadina o AlcalaBus).

No obstant, tant la consulta d’horaris i la seva descarrega en pdf, com l’informació relativa a la xarxa de vendes (taquilles i agencies) estarà disponible des de el principi per totes les línies i expedicions que operen les diferents empreses adherides a Monbus.

  • Formes de comprar un bitllet

En el portal web actual hi ha diverses vies per que puguis comprar un bitllet:

– A través del mòdul (widget) de compra ubicat en la pàgina d’inici. Per la seva rapidesa, aquesta es l’opció mes recomanable si ja coneixes l’origen i la destinació del teu trajecte i estàs familiaritzat amb el maneig d’aquet tipus de mòduls.

– Recolzant-te en el nostre sistema d’ ajuda pas a pas. Si no tens molta experiència amb aquet tipus de processos proba aquet mòdul. Et guiarem durant el procés de compra de principi a fi per facilitar-te les coses.

Mitjançant un Mapa interactiu amb interfaz de Google Maps en què podràs anar explorant les diferents rutes i parades internacionals, nacionals i regionals en les quals opera Monbus. Si disposes d'una mica de temps, aquesta és la millor opció per conèixer tota la nostra oferta disponible de serveis de transport regular. Recorda que també podràs localitzar la ubicació exacta de les nostres taquilles obertes al públic per a la venda de bitllets.

  • Ofertes especials

Sovint podràs optar a una sèrie d'ofertes especials amb importants descomptes en el preu del teu bitllet per a determinades rutes d'autobús o catamarà

  • Rutes i Punts de Venda

Si vols conèixer en profunditat tota l'oferta de serveis de transport regular que ofereix Monbus en un determinat país, comunitat autònoma o ciutat, aquesta és la teva secció.
Rutes internacionals d’autobús per Europa i Àfrica, rutes de llarga distancia per Espanya, rutes regionals, metropolitanes i urbanes a Catalunya, la Comunitat de Madrid, Galícia, Comunitat Valenciana, Castella-La Manxa i Murcia.

  • Modificació de bitllets

Si ja has comprat un bitllet en aquesta web o en un punt de venda autoritzat i vols canviar l'hora de sortida, la data, la numeració dels seients i afegir o treure equipatge especial, només has d'accedir a l'Àrea Postvenda de la web i introduir el codi de la reserva que et facilitem en el moment de la compra i el teu correu electrònic. Fins i tot podràs gestionar el teu bitllet a través del web encara que hagis comprat a taquilla.

  • Codis QR

Tots els bitllets d'autobús inclouran un codi QR. En utilitzar una aplicació lectora de codis QR i escanejar el codi del bitllet, podràs accedir directament a la web i dur a terme totes les gestions que vulguis relacionades amb el mateix. A més, serà possible accedir a l'autobús mostrant el bitllet en el propi mòbil.

Com a avançament a futures novetats i millores, has de saber que estem treballant en una aplicació mòbil que contindrà les principals funcionalitats del nou web.

LLOGUER DE VEHICLES

Si vols llogar un autocar o un cotxe de luxe amb xofer per una boda, un concert musical, un trasllat al aeroport, etc., podràs sol·licitar pressupost a través d’un senzill formulari pas a pas. D’una manera mol similar podràs donar el primer pas en la contractació d’un renting per flotes de vehicles. Si vols conduir un cotxe de lloguer, un mòdul específic d’idèntic funcionament estarà habilitat perquè pots sol · licitar pressupost a mida. L'equip humà de Monbus estarà pendent de l'arribada de la sol · licitud per atendre't immediatament.

  • Flota

Les característiques dels vehicles de lloguer de Monbus, estan recollides en la secció de flota es subdivideix en quatre amplis apartats: flota d’ autocars, de turismes, catamarà i per últim, vehicles d’ocasió.

TURISME D’ESDEVENIMENTS

Un altra de les novetats de la web es la aposta ferma per la promoció d’ esdeveniments.

Tindràs a la teva disposició molts articles exclusius sobre les millors festes patronals, esdeveniments esportius, culturals, gastronòmics, concerts musicals etc., Perquè puguis aprofundir en la cultura ancestral i moderna d'un gran nombre de poblacions espanyoles viatjant amb Monbus. En molts casos la promoció d'un esdeveniment va acompanyada d'importants descomptes en algun dels mitjans de transport que ofereix Monbus.

NOTICIES

També hi haurà lloc per les noticies d’interès del sector de transport i novetats relacionades amb Monbus.

XARXES SOCIALS

D'altra banda, la sortida de la web anirà de la mà de les xarxes socials. Es crearà, en primer lloc, una pàgina d'empresa a Facebook per Monbus en què podràs participar en una sèrie de sorteigs i concursos per aconseguir regals com entrades per assistir a algun concert o descomptes en els viatges que realitzis amb Monbus. També es durà a terme la publicació de molts altres continguts pensats per entretenir i informar-te i com no, per oferir una altra via efectiva d'Atenció al Client.

MULTI-IDIOMA

Encara que en una fase inicial del projecte al portal només estarà disponible en llengua castellana, es podrà accedir a tot el contingut en fins a sis idiomes que inclourien a més d'aquest, el català, gallec, euskera, anglès i francès.

ATENCIÓ AL USUARI

Si vols contactar amb nosaltres podràs fer-ho a través de diferents vies: per telèfon, email, en persona, correu postal i també a través de la pròpia web. En aquest sentit pots consultar les preguntes freqüents per obtenir respostes ràpides als problemes que se solen presentar més sovint.
Una novetat important és la implantació d'un servei d'atenció especial a les Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), en la qual els interessats podran contactar amb nosaltres per conèixer la disponibilitat de serveis de transport adaptats per a PMR a la seva localitat en una data concreta, on seran informats puntualment en cada cas.

OFERTES DE TREBALL

Al portal també podràs trobar una secció destinada a l'oferta d'ocupació de Monbus. Si creus que el teu perfil pot encaixar en la nostra filosofia i vols treballar amb nosaltres envía’ns el teu CV.