Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus assisteix a la fira turística anual FITUR

¡Comença FITUR 2018! La 38ª edició de la Fira Internacional de Turisme es situa, una vegada més, al recinte firal IFEMA a Madrid i durarà fins el 21 de gener.

Com no podia ser d'altra manera, Monbus manté la seva assistència a l'esdeveniment més potent sobre turisme del panorama internacional. L'estand de Monbus és, com en edicions anteriors, el C01 del pavelló 8. El seu col·laborar, InterRías, comparteix el mateix espai.

FITUR bat el seu rècord d'assistència d’anys enrere i aquest no s'espera menys. En 2017 va créixer un 6% la participació respecte al 2016. La assistència professional va ascendir a 135.838 visitants, amb aprop  de 7.500 periodistes de tot el món cobrint l'esdeveniment. Van participar 9.672 empreses expositores de 165 països. La superfície de la fira va créixer un 10%, assolit els 62.494 metres quadrats, donant cabuda en 8 pavellons de l'IFEMA a 755 expositors.

Monbus porta al seu espai expositor un modern autobús de la seva flota, el NeoPlan Cityliner de MAN. Aquest vehicle d'última generació és el principal reclam per als visitants. Equipat amb els últims avenços tecnològics, compta amb un motor Euro 6 de 500cv i una caixa de canvis automatitzada amb assistent d’arrencada. Pel que fa a seguretat, disposa de sistemes ABS, ASR, EBS, sistema electrònic d’estabilitat ESP, sistema de detecció de carril LGS o l’assistent de frenada EBA. Un dels seus punts forts és el confort, aquest model incorpora sostre de vidre para-sol frontal elèctric, guarda-roba al maleter i caixa forta, així com servei WC amb detector de fums. Si tot això no fos poc, el Neoplan Cityliner té cuina, cafetera i nevera a la part central i dos neveres més a la zona posterior. disposa de 8 butaques confeccionades en moqueta i pell ubicades a la sala del darrere, més altres 30 butaques distribuïdes per la resta del vehicle. Aquestes butaques estan equipades amb una tauleta, reposapeus, respatller reclinable, revister i reposabraços abatibles, a més es poden desplaçar lateralment. L'oci destaca en aquest model, ja que inclou taules de joc hidràuliques, 6 monitors LCD al llarg del vehicle i ràdio, DVD, navegador (SD navegació Europa) i micros guia.

A l'estand de Monbus, qualsevol visitant es pot informar de manera detallada sobre els serveis oferts: servei de línia regularservei discrecional i servei de rènting de vehícles.

Av. Partenón, 5, 28042 Madrid