Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Transport a la demanda a Galícia

Aquest 21 de desembre, amb l'inici de les vacances escolars de Nadal, es posa en funcionament el sistema del transport a la demanda, a causa de l'alteració d'algunes línies que compaginen el transport d'alumnes amb el de viatgers.

Aquest servei ja va ser implantat entre el 8 d'agost i l'11 de setembre coincidint amb l'entrada en vigor de les noves concessions. La novetat en el sistema és que la “Xunta” ha habilitat una central de trucades per unificar el servei (havia de trucar a les diferents companyies segons la línia). A més, s'obrirà al públic a la web www.bus.gal que tindrà tota l’informació relativa als serveis que funcionin a la demanda.

El funcionament d’aquest sistema consistirà en que els usuaris truquin al 988 68 78 00 per  sol·licitar el servei que desitgin. Hauran d'indicar les parades d'origen i de destinació a l'operador, i aquest els informarà dels horaris disponibles. En una mateixa trucada es podran realitzar diverses peticions, a canvi, l'usuari obtindrà un codi de reserva. L'horari d'atenció al client és de 08: 00h a 20: 00h de dilluns a divendres laborables. Tant les peticions com les anul·lacions s'han de notificar el dia anterior fins a les 20: 00h.