Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus amplia serveis per Nadal

L'ambient nadalenc ja es respira i les ganes de tornar a casa creixen. Un any més, Monbus augmenta els seus serveis de llarg recorregut des del 21 desembre fins al 7 de gener davant la gran demanda de passatgers que inicien les seves vacances, i per facilitar la reserva de bitllets tant en taquilla com al web (www.monbus.es).

Vibasa compta amb diverses línies que connecten les comunitats de GaliciaCataluñaPaís Basc, Navarra i Castella i  Lleó. Les més destacades són les següents:

  • San Sebastià - Barcelona: una de les rutes amb més afluència, amb diverses sortides diàries a les 07: 15h, 13: 40h, 23: 15h. A excepció dels caps de setmana (07: 15h i 23: 15h) i festius (23: 15h) amb dos i una sortida respectivament.
  • Bilbao - Pontevedra: tornar a Galícia des de la capital guipuscoana està disponible de dilluns a divendres a partir del dia 21, amb una única sortida a les 22: 10h (inclosos el 25 de desembre i l'1 de gener).
  • Pamplona - Barcelona: el viatge a la Ciutat Comtal des de les terres pamploneses es pot realitzar tots els dies menys el 25 de desembre i l'1 de gener. Els horaris per la setmana són a les 00: 45h, 08: 25h i 14: 50h; els dissabtes a les 00: 45h i 08:25; i el 24 i 31 de desembre a les 00: 45h, 08: 25h i 16: 50h.
  • Salamanca - Barcelona:  de dilluns a divendres els salamantins podran agafar rumb a Barcelona a les 22: 05h, i també el diumenge 7 de gener a la mateixa hora.

A la web, es poden trobar totes les rutes i horaris disponibles. Per a qualsevol dubte o consulta, el personal Monbus podrà facilitar més informació a través de xarxes socials (FacebookTwitter o Instagram), per telèfon (982 29 29 00) o per email (info@monbus.es).

Depenent de l'anticipació en la compra, els usuaris podran gaudir de fins a un 50% de descompte en el bitllet normal amb la promoció de les “ReVibajas”.

La flota de Monbus destinada a serveis de llarg recorregut està equipada perquè els passatgers gaudeixin del viatge d'una manera còmoda i segura, amb butaques Confort Plus, cinturons de seguretat i ancoratges ISOFIX, serveis WC, endolls individuals i USB per cada passatger, així com Wi-Fi gratuït de alt caudal de dades.

Els nous vehicles inclouen un sistema d’entreteniment amb accés gratuït a contingut multimèdia amb pantalles tàctils individuals a les places davanteres, i en els propis dispositius mòbils dels clients a la resta de places.

A més a més dels servei de línia regular, Monbus té disponible el servei de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor, de forma que el medi de transport no sigui un problema a l’hora de viatjar.