Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Descompte per a joves de Castella-la Manxa

Es compleix un mes desde que Castella - La Mancha recuperés les bonificacions en el transport de viatgers per carretera. Aquestes mesures suposen la reducció del 50% en el preu dels bitllets d’autobús per els joves d’entre 14 i 29 anys empadronats en la Comunitat.

En paraules del cap de l'Executiu autonòmic, Emiliano García-Page, es facilita «l'accés dels nostres joves als serveis públics», destacant els desplaçaments per motius educatius o sanitaris.

Aquest descompte només s'aplican en trajectes d'autobús de caràcter regional. Els requisits són simples, tenir entre 14 i 29 anys i residir a Castella -La Mancha. Gràcies a aquestes mesures, els joves usuaris de Monbus d'aquesta regió ja poden viatjar per la meitat del preu normal. Tan sols n'hi ha prou amb presentar el DNI a l'hora d'adquirir el bitllet per poder beneficiar-se del descompte.

Passats els tres primers mesos, està previst que el descompte s'apliqui mostrant una APP per a  dispositius mòbils. Aquesta aplicació acreditarà els requisits de l'usuari. És important conèixer que aquestes mesures no s'apliquen a la compra de bons, sinó al bitllet senzill.

Les rutes principals de Monbus a Castella - La Mancha són:

A més a més d’aquests serveis de la línia regular, Monbus ofereix l’opció de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor.