Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Dia de las persones amb discapacitat

Com cada 3 de desembre, des de que l'Assemblea General de les Nacions Unides al declarar-se en 1992, es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. S'estima que, a nivell mundial, un de cada set habitants pateix algun tipus de discapacitat, el que fa totalment imprescindible comptar amb mitjans de transports adaptats a totes les situacions.

Monbus treballa en la millora de les condicions d'accessibilitat dels seus serveis, per garantir el dret de les persones a poder desplaçar-se lliurement amb independència de la seva condició física, mental o sensorial. En l'actualitat,  la meitat dels vehicles de Monbus són accessibles a persones de mobilitat reduïda (PMR). L’adquisició de nous vehicles es realitza tenint en compte la legislació vigent i la tecnologia disponible en aquest àmbit, com sistemes d'inclinació, rampes o elevadors, dimensions de les portes i passadissos adaptats, senyalització adequada, espai per a ubicació de cadires, mitjans adequats de subjecció, entre d'altres.

Els usuaris disposen d’una atenció especialitzada per transport adaptat, podent sol.licitar-lo per trajectes interurbans operats per Monbus, complementant un breu formulari en la secció de contacte de la web,   a través de correu electrònic, xarxes socials (twitter i facebook) o telèfon (en tots els casos amb  un mínim de dos dies d’antelació). En el cas de trajectes urbanes, la flota de Monbus està adaptada al que exigeix la normativa, amb una equipació completa per a PMR.

Com a conseqüència d'aquests esforços, Monbus disposa cada vegada de més vehicles accessibles a les Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), així com la certificació segons la Norma UNE 170.001-2 de Accessibilitat Universal en quatre de les seves empreses. Aquesta certificació, garanteix que es compleixi la legislació aplicable, així com unes condicions mínimes (requisits DALCO, per a la deambulació, Aprehensió, Localització i Comunicació). Addicionalment, obliga a les empreses a millorar gradualment els seus serveis.