Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

VAC-114 i VAC-112 funcionen amb normalitat

Monbus continua per el moment realitzant el servei en les línies VAC-114 (ConcaValènciaAlbacete amb Hijuelas) i VAC-112 (Puertollano-Albacete- València), amb total normalitat, seguint les directrius del Ministeri de Foment.

Degut a que les concessions d’aquestes línies d’autobús han caducat, el Ministeri de Foment i la Conselleria del ram del Govern regional han entrat en debat per dilucidar el futur. La Conselleria de Foment, Agustina García Élez, es va mostrar satisfeta per la gestió dels serveis per part de Monbus tot i  haver comunicat el seu cessament de l’explotació. Aquesta decisió evitarà que milers de castellans-manxecs es vegin afectats durant la seva vida quotidiana fins que arribin a una decisió final.