Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nova línia Cangas a H. Álvaro Cunqueiro

A partir del 8 de novembre, Monbus estableix una nova ruta que connectara Cangas i Moaña a l’Hospital Álvaro Cunqueiro i també a l’ Hospital Meixoeiro. Aquesta nova ruta que s’inclou dins de la línia XG-525 que va sortir a la contractació de la primera fase  del Pla de Transport Públic de la  Xunta.

Davant la demanda dels Ajuntaments de la zona d’un servei que cobrís les necessitats del personal sanitari, Monbus va presentar fa unes setmanes davant la Conselleria d’Infraestructures la proposta d’una nova ruta.  Després de diversos ajustaments d’horaris el grup de transport gallec va obtenir llum verda per  la línia Cangas - Moaña - Domaio- AP-9- Salida 5V- Hospital.  

Els horaris de la ruta seran els mateixos de dilluns a diumenge. Des de Cangas a les 06:40, 13:40 i 20:40 amb volta a les 08:15, 15:15 i 22:15. A més del personal sanitari que ronda el centenar d’usuaris, també els veïns de la comarca es veuran beneficiats per aquesta ampliació.

Aquesta nova incorporació suposa petites modificacions a les rutes ja establertes a la zona, tota la informació es podrà consultar a la web de (www.monbus.es) i també serà publicada a les pròpies parades.