Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nova App de transport públic gallec

La “Xunta” llança la nova App del Transport Públic de Galícia. Ara els usuaris tindran un millor control de les seves targetes al veure a temps real les seves despeses, reembossament, etc.

Gràcies a aquesta aplicació els usuaris poden registrar les seves targetes de transport públic per veure els resums de reembossaments realitzats i rebre notificacions de les recàrregues pendents per evitar que caduquin. Sempre i quant se sigui usuari freqüent del transport metropolità (realitzar com a mínim 40 viatges al mes), tindrà dret a bonificacions socials o si disposa de la targeta de “Xente Nova”.

Uns dels seus punts fots és la bonificació per recurrència, que s’aplica quant es realitzen 41 o més viatges metropolitans en el mateix mes. A finals del mes següent, es posa a disposició del usuari beneficiant-se de la devolució del 15% del importe gastat durant el mes en el que es generi el dret. La persona beneficiària ha d’introduir la targeta en els caixers de l’entitat bancària col.laboradora (ABANCA) i acceptar la recàrrega.

Aquesta nova App s’enquadrar dins de la aposta de la Xunta de Galícia per la modernització dels serveis de transport públic.