Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Ampliació de serveis per el “San Froilán”

Des de el 4 al 12 d’ octubre es celebrarà el “San Froilán”, les festes patronals de Lugo. Per facilitar la mobilitat en els dies més senyalats s’ha programat un augment dels horaris en varies línies de transport urbà i uns serveis especials que connectaran el centre de la ciutat amb los aparcaments especials habilitats per el Ajuntament.

 

Les rutes i prolongació dels horaris seran els següents:

 

    - Les vetlles dels festius (4, 7 i 11 d’octubre): les línies 3A (“Aceña de Olga – Ramil”), 4 (“Tolda – Abeja”), 6 (“Montirón – Residencia – A Cheda”) i la 7A (“Gándaras – Cementerio”), prolongaran els seus serveis fins les 3:00 hores.

 

    - Els dies festius i diumenges (5, 8 i 12 d’octubre): les línies 3AE (“Aceña de     Olga – Ramil”), 4E (“Tolda – Abella”), 5E (As Gándaras – Campiña – Cementerio) i 6E (Montirón – (“Residencia – A Cheda”), prolongaran els seus serveis fins les 2:00 hores.

 

 

Els serveis especials que comunicaran el recinte ferial amb els aparcaments habilitats per el “San Froilán” estaran actius els dies 4, 7 i 11 des de les 22:00 fins les 3:00 hores, i els dies 5, 8 i 12 des de las 12:00 fins els 2:00 hores. Les dues rutes disponibles són:

 

    - Ruta I: Sortida del carrer “Celso Emilio Ferreiro” (cantonada Gran Hotel) cada mitja hora, les hores i quarts i a tres quarts, per “Xacinto Calvo”, “San Roque”, “Montero Ríos”, “Fontiñas”, “Fonte de la Besa” (a prop de la Policia Local), “carretera de la Granxa”, “Campos Nuevos”, “Afonso X El Sabio”, “Campo de la Torna”, avinguda de “Magoi”, “Pintor Corredoira” i novament “Celso Emilio Ferreiro”.

 

    - Ruta II: Sortida de “Celso Emilio Ferreiro” (cantonada “Gran Hotel”) cada mitja hora, a les hores i 25 e 55 minuts, pel carrer “Celso Emilio Ferreiro” (cantonada “Gran Hotel”), “Xacinto Calvo”, “San Roque”, “ronda de la Muralla”, avinguda “d’A Coruña”, “Parc de la Milagrosa”, “Alto de Garabolos”, avinguda “Paulo Fabio Máximo” i “avda. Infanta Elena” (Las Termas), per continuar per “Paulo Fabio Máximo”, “Alto de Garabolos”, avinguda “d’A Coruña”, “Parc de la Milagrosa”, “ronda de la Muralla”, Porta de “Santiago”, “República Argentina”, “Pintor Corredoira” i amb final a “Celso Emilio Ferreiro”.