Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Vaga general a Catalunya

Durant el dia d’avui, estan previstes alteracions el servei públic de transport a Catalunya fins les 23:59h. Es preveu en la mesura del possible el funcionament del 50% dels serveis.

Els serveis modificats per avui a les línies de Vibasa son els següents:

- Els serveis de Barcelona - Sant Sebastià a les 14:40 e Irún - Barcelona 13:30 han quedat suspesos. Els clients afectats deuen acudir a modificar el seu billet a la taquilla.

- El trayecto de Salou - Irún de las 15:40 queda suspès. Els clients afectats podran viatjar demà a la mateixa hora amb el mateix bitllet.

Des de Monbus s’està treballant per minimitzar les molèsties causades els usuaris mentre durin les protestes.