Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nova certificació de Conducció Eficient

La Conducció Eficient és un ferm compromís que Monbus té des de fa anys. Recentment ha aconseguit que quatre de les seves empreses adscrites obtinguessin la certificació segons l’especificació EA 0050 de “Sistema de Gestió de Conducció Eficient de Vehicles Industrials”.

Aquesta certificació estableix el control d'una sèrie de paràmetres com són la velocitat mitjana, el consum de combustible o l'ús d'embragatge, entre uns altres. Amb la finalitat d'executar un registre regular de totes les dades, Monbus ha desenvolupat un sistema informàtic on emmagatzemar-los i processar-los.  El report periòdic dels conductors sobre la seva execució en la conducció, a més de la seva contínua formació en la Conducció Eficient, converteixen l’Especificació EA 0050 en un aval en quant a la referència a l’execució d’una correcta conducció.

Monbus ha realitzat en els últims anys una important inversió en equipaments destinats a la monitorització de la conducció de la seva moderna flota, formació i sensibilització de la seva plantilla en aquest àmbit. Tot això ha permès, en el seu conjunt, identificar comportaments no desitjats al volant i la seva correcció, així com àrees de millora en els estils de conducció.

L’augment de l’eficiència energètica i la reducció de gasos de l’Efecte hivernacle són dos dels majors beneficis de la Conducció Eficient. A més, de forma indirecta, contribueixen a la millora de la seguretat i el confort tant dels viatgers com del propi conductor. Així doncs, Monbus continua apostant per la millora dels seus serveis, respectant el medi ambient i posant sempre la seguretat en primer terme.