Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus, transport accessible per a tots

En la seva contínua cerca per oferir les millors condicions als seus passatgers, Monbus ha obtingut la certificació segons la Norma UNE 170001-2 Accesibilitat Universal. Sistema de Gestió de l’Accesibilitat per quatre de les seves empreses, el que converteix la seva flota en transports totalment accesibles a qualsevol tipus de persona amb independència de la seva condició física o la seva discapacitat.

Per el transport interurbà, quan es requereix un vehicle adaptat, cal donar avís a través del correu electrònic info@monbus.es, xarxes socials (FacebookTwitterG+ e Instagram), o bé a través del telèfon 982.29.29.00, amb un mínim de dos dies d'antelació indicant a Monbus el trajecte a realitzar i així poder situar al passatger en un transport adequat a les seves necessitats. L'usuari ha d'arribar amb una antelació de 15 minuts perquè el personal pugui ajudar a l'accés si fos necessari. En el cas de les cadires de rodes i altres elements d'ajuda a la mobilitat, si no cal viatjar amb ells, seran transportats al celler de forma gratuïta.

Pel que fa als trajectes urbans, la flota de Monbus està adaptada al que exigeix la normativa: sistema d'inclinació (kneeling), rampes o elevadors elèctrics i / o manuals, portes i passadissos adaptats a l'accés de cadires de rodes, barres i agafadors, entre d’altres elements per facilitar el viatge i accés a totes les persones. A més, disposen de superfície lliure per a allotjar almenys una cadira de rodes amb respatller o mampara amortiguada, barra horitzontal de subjecció i polsador propi, així com seients específics reservats per PMR i accés gratuït a gossos-pigalls que portin la seva acreditació.

Per a qualsevol dubte o problema relacionat amb l'accessibilitat, tot usuari podrà posar-se en contacte amb el personal tant de taquilles com en el propi autobús per rebre l'ajuda que el viatger necessiti.

Monbus compta també amb altres serveis com el lloguer de vehícles amb conductor i sense conductor amb possibilitat de selecció que estiguin adaptats per a les diferents necessitats dels passatgers.