Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus augmenta els seus serveis de platja

La temporada estival ha començat i amb ella l'augment de viatgers que busquen com a destí la platja. Davant aquesta demanda, Monbus ha ampliat els seus serveis amb destinacions a les zones turístiques per excel·lència de l'estiu, la Costa Dorada al litoral català i les Ries Baixes a Galicia.

Els usuaris de Catalunya, disposen de serveis especials des de l'1 de juliol fins al 31 agost, amb origen a Igualada o Manresa i amb destinació a Sant Salvador, Coma - Ruga, Calafell, Cunit o Segur de Calafell. Per viatjar a les platges de Salou, Monbus compta amb promocions especials per a aquells passatgers que viatgin des d'Irun, Sant Sebastià o Pamplona.

La zona sud de Galícia compta amb una àmplia selecció de destinacions estivals que estan perfectament connectats amb les localitats més importants a través de les rutes dissenyades per Monbus. Utilitzant el transport públic evitarà l'espera en grans embussos i els problemes d'aparcament tan típics en aquestes dates a la Comunitat Gallega.

Des de Pontevedra, està disponible la ruta Atios - Torneiro – Porriño i com a serveis especials de platja, destinacions tan coneguts com Platja Amèrica (Dilluns, dimecres i dijous) i la Platja de Samil (dimarts i divendres).

Altres rutes importants que recorren el litoral gallec són:

Cangas - Pontevedra - Vigo.

Moaña - Pontevedra i rodalies.

O Grove - Pontevedra - Vigo.

O Grove -Vilagarcía - Santiago.

Pontevedra - A Lanzada- O Grove.

Vigo- Sanxenxo.

Santiago - Vilagarcía - Cambados - Sanxenxo.

En quant a la connexió de les províncies interiors, Lugo i Orense, amb la costa gallega, les rutes tenen els seus orígens en poblacions com Sarria, Rubián, Volta i Monforte o bé O Barco, A Rúa, Quiroga, Sant Clodio, Monforte i Escairón estan comunicades amb Platja Amèrica, Samil, Sanxenxo, A Coruña, San Miguel de Reinante o Ribadeo.

També s'han habilitat les rutes Verín - Xinzo - Samil (Diumenges i festius), Ourense - Samil (Dissabtes, diumenges i festius), Ourense - Sanxenxo Portonovo - Montalvo - A Lanzada y A Toxa (Diumenges i festius).

A més, Monbus ofereix servei de línies regulars i servei de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor, com a part del seu servei complet enfocat a les necessitats de cada viatger.