Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus, màxima seguretat per carretera

“LA TEVA SEGURETAT COM A PRIORITAT”

Parlar de Seguretat en Monbus es parlar d’una de les àrees, juntament amb Qualitat i Sostenibilitat, constantment en el punt de mira de la companyia sent d’aquesta manera,  sotmesos a contínua revisió i millora. Bona prova d’això son les diverses certificacions que acrediten la preocupacció mostrada en tals disciplines.

Una moderna flota, equipada amb les mesures de seguretat més avançades, unit a un exhaustiu manteniment i control dels vehícles que la conforman, donen com a  resultat una total satisfacció a les inspeccions reglamentàries. Amb tot, el risc cero no es possible i per això Monbus presenta Plans d’ Emergència que tracten  de fer front i minimitzar possibles situacions anòmales. En relació a això, l’empresa ha obtingut  la certificació ISO 22320 de Gestió d’Emergències, que refereix  la capacitat de resposta davant tals circunstàncies.

En aquest sentit, els  conductors, professionals altament qualificats, conten amb una preparació òptima que els capacita per respondre davant de qualsevol  situació que pugui presentar-se a la carretera, ja que periòdicament reben formació  en matèria de seguretat; per tant, els viatgers deuen seguir en tot moment les seves instruccions.

De forma complementaria,  els usuaris disposen d’ información de seguretat a l’ interior del autobús, a més  de la senyalètica reglamentària que indica la ubicació dels elements implicats:  

  • Cinturons de seguretat: és obligatori els seu ús durant tot el viatge.   
  • Portes: compten amb botó  de seguretat.
  • Finestres i martells d’emergència.
  • Extintors: segons el nombre  de places pot haver un o dos; el primer, situat a la part davantera del vehicle,  al costat del conductor o sota els primers seients. Quant hi ha dos, sol estar situat sota els seients més propers a l’entrada posterior.
  • Farmaciola de primers auxilis que conté material necessari per primeres cures. Es troba a la part davantera de l’autobús, just al seient  del conductor o sobre dels primers seients. L’ atenció els ferits requereix assegurar que es pugui fer sense perill propi o aliè i desprès d’avisar els serveis d’ emergència. En cap càs s’aconsella moure els que estiguin atrapats o inconscients, llevat que sigui imprescindible per perill imminent per la seva vida.. Tampoc s’ha de proporcionar aliment, beguda o medicaments a  a les persones ferides.

Altres indicacions de seguretat importants refereixen l’avís al telèfon d’emergències 112, aportant la major informació possible.

Aquestes indicacions i elements conformen la trucada seguretat passiva del vehicle, que vénen a completar l’equipament tècnic del autobús pel que fa a la seguretat activa; en qualsevol cas, sempre La seva Seguretat com a Prioritat”.