Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus operarà el servei de la Línia 88

Monbus, a través de la UTE Hispano Igualadina S.L., Empresa Monforte S.A., Castromil, SA ha obtingut la concessió de la  Línia 88 que recorre el Port de Barcelona, de forma que gestiona  el transport de passatgers  des de la Avinguda Paral·lel fins al citat destí.

Nous vehicles de la moderna flota de Monbus pertanyents a la prestigiosa marca Mercedes - Benz modelo Citaro seran els encarregats  de dur a terme els trasllats, oferint així un servei còmode, confortable, i segur. A més, la nova operativa implementada ofereix un major nombre de freqüències,  facilitant la mobilitat dels usuaris al llarg dels recorreguts ofertats:

- Paral·lel - Zal

- Paral·lel - Zal directo

- Paral·lel - Zal - PIF

- Zal - Paral·lel

- Zal - Paral·lel directo

- PIF - Paral.lel

Per tant , el nou servei s’afegeix als ja oferts per la companyia: transport regular, transport discrecional i renting de vehicles.  

Puerto de Barcelona