Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus promociona les línies de Setmana Santa

A poc més de quinze dies per Setmana Santa, Monbus promociona les línes de llarg recorregut operades per Vibasa al temps que destaca la possibilitat d’aconseguir descomptes fins a un 50% en el preu normal del bitllet gràcies a la taxa ReVibajas.

Des de l’any passat, aquests preus especials es troben disponibles tot l’any a les rutes operades per Vibasa, amb majors reduccions en el preu del bitllet en funció de l’anticipació de compra i amb almenys 4 places lliures sempre a meitat de preu (fins a fin d’existències).

( Ver condiciones ReVibajas)

Pel que fa a les línies, Monbus  ofereix els següents recorreguts:

Pontevedra - Irún e Irún - Pontevedra.

Enllaç Galicia amb Castella i León i País Basc.

Barcelona - Irún e Irún - Barcelona.

Amb sortides desde BCN Nord o BCN Sants uneix CatalunyaAragóNavarra i Pais Basc.  

Barcelona - Pontevedra i Pontevedra - Barcelona amb sortida desde BCN Nord i desde BCN Sants, uneix Catalunya, Aragó, La Rioja, Castella i Leon i Galicia.

Irún -  Salou i Salou - Irún.

Enllaçant  Pais Basc, Navarra i Catalunya.

Moraleja -Salamanca - Barcelona y Barcelona - Salamanca - Moraleja amb arrivada a BCN Nord o Sants, uneix Extremadura, Castella i  Leon, Aragó i Catalunya.

Equipats amb còmodes butaques Confort Plus amb cinturons de seguretat, conexió Wi-Fi gratuïta, endolls de corrent/USB individuals, accès gratuït a contingut  multimedia (música, sèries, pel.lícules…) a través de les pantalles tàctils individuals o els dispositius dels usuaris…, els moderns autobusos de la flota Monbus converteixen aquests viatges de llarg recorregut en tota una experiència confortable i segura.

Completant la oferta comercial, l’empresa ofereix els seus serveis de línia regular així com el seu servei de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor.