Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus patrocina “MITIC, l’ Espectacle”

La gaita,  tradicional i emblemàtic instrument gallec, es regeix amb  total protagonisme a la gira dels germans Costas,  Alberto i Suso, els que, amb el seu “M I T I C, l’Espectacle, Tour 17/18” , revolucionen el panorama musical al interpretar llegendaris temes baix els sons de la gaita. Així, des de el llegendari My way de Frank Sinatra fins el rock de la dècada dels vuitanta de The Final Countdown, entre d’altres, aquests músics de Vigo ofereixen un espectacle com cap altre.

Monbus, en consonància amb la seva aposta per la avantguarda , patrocina aquest  nou show que recorrerà a partir del mes d’abril diverses ciutats del nord d’Espanya:

 

OviedoTeatro Filarmónica (19 abril)

GijónCasino de Gijón (20 abril)

SantanderEscenario Santander (21 abril)

Zaragoza:  Auditorio Zaragoza (23 abril)

MadridTeatro Apolo (24 abril)

ValladolidTeatro Zorrilla (26 abril)

“Mitic, l’Espectacle” es compon d’una gran companyia d’artistes:

Álvaro Costas (gaita), Suso Costas (batería, percusión), Paco Dicenta (baixo), Cris Macías (piano), Carlos Calviño (guitarra),  Adolfo F.H. (guitarra), Lorenzo Boo (guitarra), Ioana Pérez (violín),  Sarunas Pupelis (saxos, clarinete ), Luís Caballero (cello), Eduardo Rey (violín), Javi G.D. (jazz, trompeta), Pablo Barreto (trompeta), Roberto Gonzalez (trombón), Jose Pons (trombón), Noelia Álvarez (coros).

Sens dubte, tota una exhibició de bona música que sorprendrà a tot aquell que caigui baix el seu fluid.