Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus celebra el Dia de la Dona Treballadora

Monbus festeja el Dia Internacional de la Dona fent partícips de la celebració a les autèntiques protagonistes, tot l’equip de dones professionals que formen part de la plantilla,  des de el personal d’oficina, passant per taquilla, serveis… fins arribar al “core” de la companyia, el conjunt de conductores que dia a dia traslladen a centenars de viatgers.

A Monbus no hi ha lloc per la desigualtat, bona prova d’aquest fet és l’alta proporció de dones a la plantilla. A més, l’empresa manté una ferma aposta per una major  integració en un sector tradicionalment masculí.

És per això, i amb motiu d’aquesta celebració, la companyia ha volgut recollir el testimoni d’una d’aquestes professionals en representació de la resta de companyes; ella és “Loly”, forma part de Rialsa, una de les empreses de Monbus amb seu a Ferrol, Galícia. “Loly”, després de quinze anys com a  conductora, és un clar exemple d’esforç  per obrir-se camí en un sector dominat per barons. De fet, com ens revela, la seva història comença amb un repte personal, tractant de demostrar a la seva família, i més concretament al seu germà, que no hi ha diferència de gènere en quant a conducció, exhibint amb orgull el seu carnet que la capacitava per el món del transport professional al mateix temps que deixava atònits als allí presents, doncs res sabien al respecte.

Des de llavors i després de més d’una dècada dedicada a aquesta professió, la nostre protagonista representa un canvi d’actitud a la societat respecte a les dones conductores malgrat no haver eradicat per complet certs prejudicis. Ens comenta, amb humor una anècdota durant un servei discrecional, quan una senyora al veure-la no volia pujar al autobús,  quant tornaven; però, la senyora va haver de admetre que estava encantada amb el viatge i la conducció.  

Cotagiant de gran entusiasme, “Loly” anima a totes les dones a lluitar i aconseguir fer-se valer sense por, trencant estereotips socials, aconseguint que la societat vegi un professional al volant sense aturar-se a pensar si aquesta persona és home o dona.

¡Felicitats a totes!