Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus ofereix serveis especials de Carnestoltes.

S’apropa el Carnestoltes i com cada any Monbus posa  en marxa una sèrie de expedicions especials amb destí a les populars celebracions a Xinzo i Verín:

· 23 de febrer: “Xoves de Comadres” Ourense (Parque San _Lazaro) - Verín directe.

La sortida d’aquesta expedició especial es realitza a les 22:00h des de el Pac de “San Lázaro” (Ourense) amb un preu de 10€ anada/tornada. A més, per facilitar el desplaçament,  Monbus ofereix la posibilidad d’utilizar aquest mateix bitllet promocional per viatjar a qualsevol horari amb destí a Verín.

Per a tornar el dia 24 de febrer, l’usuari disposarà  de freqüents sortides a partir de les 05:00h.

· 25 - 28 de febrer: EntroidoBus  Ourense - Allariz -  Xinzo de Limia.

Tant el dissabte 25 com el dilluns 27 de febrer, a més dels serveis habituals de matí amb sortida des de l’Estació de Autobusos de Ourense, parada a Allariz i destí Xinzo de Limia, Monbus reforçarà  especialment les línies que circulen per la tarde en horari de 16:00h, 20:15h i 23:45h des de Ourense i 16:30h, 20:45h i 00:15h des de Allariz.

D’altre banda,  les sortides per el trajecte de tornada Xinzo - Allariz - Ourense el diumenge 26/02/2017 i dimarts 28/02/2017 tindran lloc a partir de les 04:00h.

En refèrencia al preu, el bitllet d’anada/de tornada des de Ourense és de 7,90€ i desde Allariz, 3,55€.

Els viatjers interesats poden adquirir el seu bitllet de manera anticipada a les taquilles o bé en el moment de pujar al autobús, el mateix dia de  l’esdeveniment.

Com a  part d’aquesta operativa, Monbus  ofereix  l’habitual comoditat de viatge amb la seva moderna flota resultat d’un avançat equipament en quant a accesibilitat, confort, seguritat i sostenibilitat.

Completant aquest servei es troba  la possibilitat de viatjar a Verín o Xinzo des de qualsevol altre punt, així com el lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor, de manera que integra  tres opcions de transporte en funció de les necesitats específiques de cada usuari.