Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus, amb els "celtiñas" a la Copa del Rei.

El partit de la tornada de las semifinals de la Copa Del Rei 2016/2017 entre el Esportiu Alabés i el Reial Club Celta de Vigo a l’Estadi Mendizorroza, ha suposat per a Monbus la organització d'una operativa especial de 13 autobusos que han traslladat fins Vitòria a unes 650 persones, entre aficionats i penyistes del Celta de Vigo.

En aquest viatge, els celtistes han pogut gaudi d’un còmode trasllat a bord de moderns autobusos de la flota de Monbus en la seva gran majoria model Mercedes - Benz Turisme equipats amb els últims avenços  en seguretat i confort: cinturons de seguretat, butaques Confort Plus, endolls de corrent i connexió USB a cada seient, servei Wi-Fi gratuït amb alt cabal de dades, il.luminació LED individuals i lavabos WC, entre d’altres, unit a uns viatgers exultants davant de dit esdeveniment esportiu, ha creat un ambient festiu fent del trajecte un viatge realment agradable.