Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus aposta pels busos de Gas natural.

Monbus suma cinc autobusos més amb motor de Gas Natural Comprimit (GNC) a la flota de vehicles de Alcalabus, empresa concessionària de transport urbà a Alcalà de Henares. Malgrat tot, aquesta vegada Monbus s’ha decantat pel model Citaro Euro VI NGT que pertany a la prestigiosa marca alemanya Mercedes - Benz.

Aquests nous vehicles, presentats davant de les autoritats de l’ajuntament de l’esmentada ciutat, s’incorporen els autocars MAN amb carrosseria Castrosua i motor GNC actualment en servei; de la mateixa manera que aquests, a més d’emprar un combustible que redueix l’impacte ambiental, es troben equipats en matèria d’accessibilitat per facilita el trasllat de persones amb mobilitat reduïda (PMR) ja que disposen de funció Kneeling o agenollament, (descens de la suspensió ajustant d'aquesta manera l’alçada de les portes del vehicle), espai reservat i doble rampa (elèctrica i manual).

Amb aquestes noves adquisicions, Monbus mostra la seva total adhesió a les directrius dictaminades pel Consorci de Transports i recollides en el Pla Estratègic de Mobilitat Sostenible de la Comunitat de Madrid, així com el seu continu avanç sempre en consonància amb els 3 valors estratègics de la companyia: qualitat, seguretat i sostenibilitat mediambiental.