Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus acudeix a la seva cita habitual a FITUR

Arrenca la  37ª edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) a IFEMA (18 - 22 de gener) i Monbus, una vegada més, està present com a empresa expositora (stand C01, pavelló 8), compartint espai amb el seu col.laborador InterRías. A més, per 6º any consecutiu, Monbus és l’empresa concessionària dels serveis de transporte discrecional de l’esdeveniment.

Després d’assolir el rècord de participació del any passat, amb 9.605 empreses expositores de 164 països i/o regions, 124.659 participants profesionals i 107.213 no profesionals, aquesta nova edició s’inicia amb previsions de superar aquestes xifres. Els casi 62.500 metres quadrats de superfície units a la participació de 9.672 entitats de 165 països i/o regions situen al esdeveniment com a la fira de turisme de referència.

Dins d’aquest marc,  Monbus ocupa un espai en el que la figura d’un dels moderns autobusos de la seva flota, destaca com a  principal reclam per als visitants. En aquesta ocasió, es tracta del model Mercedes - Benz Tourismo 16RHD equipat amb els últims avenços  tant com a accesibilitat (rampa elèctrica i espais reservats per a PMR), sostenibilitat mediambiental (motor Euro VI, BlueTec…), seguretat (cinturons, control d’estabilitat (ESP) detector de carril (SPA), sistema de frenada d’emergència AEBS...) i confort (butaques Confort Plus, il.luminació LED, endolls d’electricitat i USB, Servei Wi-Fi gratuït i banys, entre d’altres).

Com a novetat, aquests vehicles estan equipats amb el nou servei d’entreteniment a bord de Monbus amb accés gratuït a contingut multimèdia (pel.lícules, series, música, internet, jocs…) mitjançant pantalles tàctils a les butaques devanteres o desde els dispositius personals dels usuaris (smartphones, tabletes i ordenadors) en les altres places.

Com és habitual, Monbus compta amb personal per oferir informació detallada dels serveis ofertats: serveis de línia regular, servei discrecional i servei de renting de vehícles.

A més, els clientes de Monbus podran gaudir de forma exclusiva de degustacions de products típics i begudes.