Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus es mobilitza por una causa solidaria

Monbus ha fet l’entrega dels aliments recollits després de la finalització d’una acció interna  posada en marcha amb motiu de la campanya  “Gran Recollida d’Aliments 2016” recentment organitzada per la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL) i les 56 entitats que la componen.

Aquesta iniciativa solidària, va néixer amb la finalitat de que tots les llars possibles tinguin un bon Nadal. Per la seva part, Monbus ha contat amb la participació de totes les seves seus,  el que ha posssibilitat la co.llaboració amb els Bancs d’Aliments repartits per diversos punts de la geografia espanyola.

Molts treballadors del grup han aportat el seu gra de sorra  perquè moltes families tinguin cobertes, en la mesura del possible, les seves necessitats bàsiques en aquestes dates tan senyalades i puguin disfrutar del Nadal amb els seus.

Donem les gràcies a totes les persones que s’han implicat en aquest projecte, per la  seva contribució i la seva  solidaritat.